Παίξε δωρεάν το Need For Speed World

Free games

Γιορτινές ημέρες έχουμε και σκεφτήκαμε ότι ο φανατικός ο gamer θα βρει λίγο χρόνο να ξεσκονίσει τα joystick του.

Συνεχίζοντας την συνήθεια μας να σας προτείνουμε κάποιο ΔΩΡΕΑΝ game για να διασκεδάσετε αυτή τη φορά επιλέξαμε το Need For Speed World. Ένα δωρεάν παιχνίδι το οποίο θα εγκαταστήσετε στο PC σας και θα απολαύσετε παίζοντας online μιας και ανήκει στην κατηγορία των MMOs [Massively Multiplayer Online]. Μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας έτσι ώστε να παίζεται όλοι μαζί παρέα. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα κερδίζεται και κάποιας μορφής πόντους οι οποίοι εξοφλούνται εντός του παιχνιδιού με ένα αυτοκίνητο ας πούμε.

Η ποιότητα του παιχνιδιού είναι εξαιρετική, με πολύ καλά γραφικά και ήχο, ένας τίτλος που για εκείνους τους gamer οι οποίοι αγαπούν τα racing games θα μείνει εγκατεστημένος στο σύστημα τους για πολύ καιρό. Για να αντιληφθείτε ότι το παιχνίδι είναι καλό σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 9 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες! Ελάχιστες απαιτήσεις είναι Windows XP ή νεότερα και σύνδεση στο internet.

Πηγαίνετε στη σελίδα το Need For Speed World για να το κατεβάσετε και από αριστερά επιλέξτε το DOWNLOAD THE GAME. Θα φτιάξετε ένα λογαριασμό – όχι δεν θα σας εκνευρίσει, μέσα σε δευτερόλεπτα θα είναι έτοιμος – θα κατεβάσετε τον downloader, θα συνδεθείτε και τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.

Καλή διασκέδαση.

Δείτε και ένα video από το Need Fore Speed World.

Αφήστε μια απάντηση