Κεντρική σελίδα / Λύσεις / Free games / Driving Speed 2 – Δωρεάν game

Driving Speed 2 – Δωρεάν game

Όχι το αφεντικό δεν τρελάθηκε, απλά κουράστηκε σήμερα. Τι πιο κατάλληλο για χαλάρωση από ένα game για τον υπολογιστή λοιπόν. Αν αυτό το game μάλιστα είναι και δωρεάν, νομίζω ότι ο συνδυασμός χτυπάει κόκκινο. Λοιπόν μετά από έρευνα σας παρουσιάζουμε το Driving Speed 2 και σας δίνουμε το link να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ

Το παιχνίδι διαθέτει η WheelSpin Studios και αυτή η δωρεάν εκδοχή του μας άφησε με το παραπάνω ικανοποιημένους. Πρόκειται για ένα racing game όπως θα έχετε ήδη καταλάβει.

Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά, το gameplay ενδιαφέρον, ενώ στα θετικά σημειώνουμε ότι υποστηρίζει και multiplayer μέσα από LAN ή internet!

Ελάχιστες απαιτήσεις, σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι Windows XP ή νεότερα, επεξεργαστής στα 1,5GHz ή υψηλότερα, μνήμη RAM τουλάχιστον 512ΜΒ, χώρος στο σκληρό δίσκο 250MB, κάρτα γραφικών με μνήμη 256MB και συμβατή με DirectX 9.

Μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα [το αρχείο είναι 107MB], κατά την εγκατάσταση σας προτείνει την Crowler toolbar αλλά διαθέτει επιλογή να μην την εγκαταστήσει και καλή σας διασκέδαση.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση