Τα νέα εξαρτήματα του iPhone 5S θα εμφανιστούν τον Μάιο

Mobile Νέα

iPh5S2960

Τα εξαρτήματα για την επόμενη γενιά iPhone, σύμφωνα με την DigiTimes, θα αρχίσουν να αποστέλλονται από του προμηθευτές τους στα τέλη Μαΐου και το νέο smartphone, σύμφωνα με πηγές μέσα από την αλυσίδα εφοδιασμού, είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του κατά την διάρκεια του τρίτου τριμήνου

Το νέο iPhone δεν αναμένεται να λάβει κάποια σημαντική αναβάθμιση και μάλλον θα είναι μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του iPhone 5 [iPhone 5S], δήλωσαν οι πηγές, σύμφωνα με τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν τις προδιαγραφές του.

Εν τω μεταξύ, φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και ένα φτηνότερο μοντέλο χρησιμοποιώντας πλαστικό σασί προκειμένου να δώσει μια νέα ώθηση στο μερίδιο της στην παγκόσμια αγοράς των smartphones.

ChiP960

Με τις παραγγελίες στους κατασκευαστές των νέων εξαρτημάτων να αυξάνονται περίπου κατά 30% κατά το δεύτερο τρίμηνο, η Foxconn Electronics μέσω του προέδρου της Terry Guo άφησε να εννοηθεί ότι η απόδοση της εταιρείας θα έχει ανοδική πορεία εργασιών μετά τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Ωστόσο, η Foxconn αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τους πελάτες της, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν νέες παραγγελίες από πλευράς Apple.

FoxConn960

Aν όλα λοιπόν τα εξαρτήματα αποσταλούν στους προκαθορισμένους χρόνους, η γραμμή συναρμολόγησης θα είναι σε θέση να παραδώσει τα πρώτα νέα iPhones στους διανομείς λιανικής πώλησης μέσα σε 1-2 εβδομάδες, χρόνος αρκετός για την κυκλοφορία τους εντός του 3ου τριμήνου του 2013.

Το iPhone 5S αναμένεται να φέρει καινούριο, δυνατότερο επεξεργαστή καθώς και κάμερες με υψηλότερες προδιαγραφές από αυτες της τρέχουσας συσκευής.

LogicBoa960

Η Apple αναμένεται να διαθέσει 25-30 εκατομμύρια iPhone 5S κατά το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας του, λιγότερα από τις 45 εκατομμύρια μονάδες που είδε να φεύγουν κατά την διάρκεια του τετάρτου τριμήνου του 2012.

Αφήστε μια απάντηση