Στις 2 Νοεμβρίου το iPhone 5 στα καταστήματα, από αύριο οι προ-παραγγελίες

Νέα

Ήρθε η στιγμή τα fanboys περίμεναν μιας και θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες για το iPhone 5 και στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει τα μεσάνυχτα, ενώ το νέο μωρό της Apple θα το βρείτε στα καταστήματα την ερχόμενη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν τόσο Vodafone όσο και Cosmote να ανοίγουν τα μεσάνυχτα στις 00.01 τις σελίδες των προ-παραγγελιών τους για το νέο smartphone της Apple. Οι τιμές φαίνεται πως είναι αυτές τις οποίες είχαμε αποκαλύψει πρώτοι την προηγούμενη εβδομάδα. Με 739 ευρώ θα κάνετε δικό σας ένα iPhone 5 στα 16 GB, ενώ αντίστοιχα τα μοντέλα των 32 GB και 64 GB κοστολογούνται 859 ευρώ και 978,99 ευρώ.

Πάρε κόσμε, αν και οι πληροφορίες θέλουν την Apple να στέλνει στην Ελλάδα μόλις 2.000 τεμάχια τα οποία ακόμα και εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, φαντάζουν λίγα. Φαίνεται πως η Apple μας έχει χαμηλά στη λίστα προτεραιοτήτων της.

Αν και πληροφορίες για τη Wind δεν έχουμε ακόμα, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε την ημέρα κυκλοφορίας του iPhone 5 στην Ελληνική αγορά θα το διαθέσει και η Wind.

Αφήστε μια απάντηση