Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Windows 8 με 15 δολάρια

Windows 8 με 15 δολάρια

Το αφεντικό – λέγε με Microsoft – τρελάθηκε και για να προωθήσει τα Windows 8 φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα τρέξει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορείτε να αναβαθμιστείτε στο νέο λειτουργικό με κόστος μόλις 14,99 δολάρια. Η αναβάθμιση αφορά την έκδοση Windows 8 Pro και το πρόγραμμα στο οποίο ο χρήστης μπορεί να αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό φαίνεται ότι θα τρέξει από τις 2 Ιουνίου 2012 – δηλαδή από το ερχόμενο Σάββατο – μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2013. Πάντα όμως υπάρχει ένα αλλά σε τέτοιες ενδιαφέρουσες προσφορές. Εδώ το αλλά έχει να κάνει με το ότι η προσφορά δεν αφορά χρήστες που διαθέτουν ήδη κάποιο σύστημα, αλλά μόνο νέους πελάτες οι οποίοι μάλιστα θα αγοράσουν από κάποιο Microsoft Store ένα νέο PC με Windows 7 μετά τις 2 Ιουνίου.

Η προσφορά θα ονομάζεται Windows Step-Up Offer, ενώ οι χρήστες που θα μετέχουν στο παραπάνω πρόγραμμα θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν Windows 8 workshops έτσι ώστε να εκπαιδευτούν στο νέο λειτουργικό σύστημα. Επίσημα λοιπόν ξεκινά από το Σάββατο η προώθηση των Windows 8 από τη «μαμά» Microsoft και είναι το αντίστοιχο της … προεκλογικής περιόδου για τα λειτουργικά συστήματα.

Εμείς θα προτείνουμε – αν και δεν ελπίζουμε να εισακουστεί -, η παραπάνω προσφορά με αυτή ή κάποια αντίστοιχη πρόταση να ισχύσει και για τρέχον χρήστες των Windows 7 οι οποιοι θα επιλέξουν την αναβάθμιση νωρίτερα από την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Windows 10 Creators Update: Έρχονται σημαντικές βελτιώσεις

Το Creators Update για τα Windows 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο και …

Αφήστε μια απάντηση