Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / «We want the Airwaves»

«We want the Airwaves»

AirWaTar960

Το AirPlay της Apple είναι ιδιαίτερα βολικό για εκείνους που επιθυμούν να μεταφέρουν την μουσική τους ή μια ταινία σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού τους ή οποιουδήποτε άλλου χώρου μέσω μιας συσκευής συμβατής με αυτό. 

AirPlay960

Το Airwaves είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να μεταδώσεται τον ήχο που εσείς επιλέγετε σε ένα ή πολλαπλά ηχεία AirPlay σε όλο το σπίτι, δίνοντας σας ένα ενιαίο σύστημα ελέγχου που αναλαμβάνει να μεταφέρει οποιονδήποτε ήχο από τα ηχεία του Mac σας σε πολλά δωμάτια και πολλαπλές συσκευές χωρίς κανένα πρόβλημα.

AirPlaySchem960

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από την Tarento Software για τους χρήστες Mac OS X [10.8 +] και θα σας κοστίσει 3,59€ στο Mac App Store.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση