Τον Άυγουστο διαθέσιμα τα Windows 8 για συνεργάτες και εταιρείες

Το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8 είναι προ των πυλών. Οι συνεργάτες της Microsoft αλλά και οι μεγέλες εταιρείες θα έχουν στα χέρια τους το νέο OS μέσα στον επόμενο μήνα.

Η επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, κάτι που αφορά τις εκδόσεις retail. Οι συνεργάτες της εταιρείας όπως πχ οι κατασκευαστές hardware θα έχουν διαθέσιμη τη νέα έκδοση του λειτοουργικού ήδη από τον Αύγουστο. Αντίστοιχα και οι μεγάλοι εταιρικοί πελάτες. Αυτό θα βοηθήσει στην ορθή μετάβαση στο νέο λειτοργικό σύστημα, ενώ όσον αφορά τους κατασκευαστές hardware θα έχουν τον χρόνο που χρειάζεται για να κυκλοφορήσουν τα νέα τους συστήματα τον Οκτώβριο με προεγκατεστημένα τα Windows 8.

Τέλος η Microsoft θα ξεκινήσει την Windows 8 Commerce platform έτσι ώστε οι developers να προσαρμόσουν τις εφαρμογές τους ή να σχεδιάσουν νέες εφαρμογές για το νέο Metro UI που θα έρθει με τα Windows 8.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση