Πέμπτη 26 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου η Windows 8 Release Preview

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου η Windows 8 Release Preview

Η Microsoft θα διαθέσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου την Windows 8 Release Preview όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία. Αυτό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η είδηση ήρθε από την Ιαπωνία και το Windows 8 Dev Day, με την Microsoft να επιβεβαιώνει μέσω Twitter την κυκλοφορία της έκδοσης. Η Release Preview για ένα λειτουργικό σύστημα είναι συνήθως το τελικό στάδιο πριν τη τελική εμπορική έκδοση. Αυτή τη στιγμή η Microsoft προσφέρει τα Windows 8 Consumer Preview για δωρεάν download με στόχο τη συγκέντρωση αναφορών σφαλμάτων από χρήστες που θα δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Η διαφορά μεταξύ της τρέχουσας έκδοση και της Release Preview η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο είναι ότι για την τελευταία αναμένεται σημαντικά αυξημένη σταθερότητα, μιας και θα έχουν λυθεί τα όποια προβλήματα, ενώ θεωρείται ότι είναι η έκδοση που πλησιάζει περισσότερη στην τελική έκδοση του προϊόντος.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Windows 10 Creators Update: Έρχονται σημαντικές βελτιώσεις

Το Creators Update για τα Windows 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο και …

Αφήστε μια απάντηση