Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Τέλος της mainstream υποστήριξης για τα Windows Vista από σήμερα

Τέλος της mainstream υποστήριξης για τα Windows Vista από σήμερα

Η mainstream υποστήριξη που προσφέρει η Microsoft για κάθε λειτουργικό σύστημα της έληξε εχθές για τα Windows Vista και έτσι πλέον από σήμερα βρίσκονται σε κατάσταση extended support. To πλέον αποτυχημένο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, όσον αφορά την ικανοποίηση των χρηστών, από σήμερα και μέχρι τις 11 Απριλίου 2017 θα βρίσκεται σε κατάσταση extended support, όταν και η εταιρεία θα σταματήσει πλήρως την υποστήριξη για τα Windows Vista.

Όταν ένα λειτουργικό σύστημα της Microsoft βρίσκεται σε κατάσταση extended support οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ενημερώσεις ασφάλειας, αλλά αν δεν έχουν κάποιο συμβόλαιο υποστήριξης τότε δεν διατίθεται υποστήριξη για bug fixes ή άλλα patches που πιθανόν χρειαστούν.

Σε κατάσταση extended support βρίσκεται και το πλέον επιτυχημένο λειτουργικό της μεγάλης κυρίας του software, τα Windows XP, περισσότερο από 10 έτη μετά την αρχική κυκλοφορία τους.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

GMail: Τελειώνει η υποστήριξη για Windows XP & Vista

Όσοι χρησιμοποιούν ακόμη Windows XP και Windows Vista και προσπαθήσουν να συνδεθούν στο GMail λογαριασμό …

Αφήστε μια απάντηση