Τα Windows 8.1 φέρνουν το παλιό καλό desktop

windows-8-desktop

Η τελευταία φημολογία που αφορά την επερχόμενη αναβάθμιση των Windows 8, θέλει τη Microsoft να ενσωματώνει επιλογή για boot απ’ ευθείας στο παλιό desktop που γνωρίζαμε μέχρι και τα Windows 7. Τα Windows 8 είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα το οποίο έχει λάβει πολύ καλά σχόλια από τον τύπο αλλά και τους χρήστες. Μοναδικό μελανό σημείο η γκρίνια των παλιών χρηστών Windows σχετικά με την εκκίνηση του λειτουργικού στη νέα επιφάνεια εργασίας η οποία έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για χρήση με συσκευές που διαθέτουν οθόνη αφής.

Παρά το ότι το παλιό καλό κλασικό desktop στο οποίο όλοι μας έχουμε μάθει είναι μόλις ένα κλικ μακριά οι χρήστες γκρινιάζουν και η Microsoft φαίνεται έτοιμη να τους ικανοποιήσει και να σταματήσει τις γκρίνιες

Τώρα αν επιστρέψει και το Start button οι πωλήσεις των Windows 8 θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, παρόλα αυτά και επειδή Start button μάλλον δεν θα δείτε, αρκεστείτε στο πατροπαράδοτο desktop και κάποιο από τα πολλά utilities που κυκλοφορούν και εμφανίζουν το start button σε Windows 8 συστήματα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση