Τα Windows 8.1 έκδοση 9369 διέρρευσαν

W81B960

Άλλη μια έκδοση της μεγάλης «αναβάθμισης», αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι μέχρι να μάθουμε την τελική της υπόσταση, των Windows 8.1 ή Windows Blue διέρρευσε και είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο

W8BLeak960

Η έκδοση λοιπόν Windows 8.1 9369 υπάρχει για τους τολμηρούς σε αρκετούς ιδιωτικούς torrent trackers και όποιος είναι διατεθειμένος να την εγκαταστήσει, μιας και είναι θέμα χρόνου να περάσει και στους πιο δημοφιλείς «ανοιχτούς» trackers, θα πρέπει να λάβει υπόψιν πως τα δοκιμαστικά λειτουργικά συστήματα είναι ιδιαίτερα ασταθή.

MDCSF960

Το συγκεκριμένο πακέτο εκ πρώτης όψεως δεν έχει μεγάλες διαφορές από το προηγούμενο που είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό, ενώ ένα πιθανό preview αναμένεται να ανακοινωθεί από την Microsoft στο Build Developer Conference, 26-28 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Η τελική RTM μορφή των Windows Blue θα κάνει την εμφάνιση της μάλλον προς το τέλος του καλοκαιριού, οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τότε.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση