Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Η Netgear αναβαθμίζει την εφαρμογή Genie η οποίά πλέον κάνει όλους τους εκτυπωτές συμβατούς με το AirPrint

Η Netgear αναβαθμίζει την εφαρμογή Genie η οποίά πλέον κάνει όλους τους εκτυπωτές συμβατούς με το AirPrint

Για όσους διαθέτουν κάποιο router της Netgear η εφαρμογή Genie είναι μια εξαιρετική προσθήκη και η Netgear της ανανέωσε. Πλέον η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε οποιοδήποτε εκτυπωτή έχετε συνδεδεμένο στο σύστημα σας συμβατό με την τεχνολογία AirPrint της Apple και έτσι να εκτυπώσετε απ’ ευθείας από το iPad ή το iPhone σας. Η εφαρμογή Genie είναι διαθέσιμη τόσο για συστήματα με Mac OS όσο και για συστήματα με Windows και μέσα από το tab Airprint σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε διαθέσιμο όποιον εκτυπωτή έχετε συνδεδεμένο στο σύστημα σας – ακόμα και με USB – στις iOS συσκευές σας.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και θα πρέπει να τρέχει στο background του συστήματος σας έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης. Για τους κατόχους router της Netgear είναι μια λύση αντί της αγοράς συμβατού εκτυπωτή με την τεχνολογία AirPrint.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση