Καλωσορίστε το φθινόπωρο με το Intel AppUp Center

Software

Όπου κι αν βρίσκεστε, στο σπίτι, στο σχολείο, στο αεροδρόμιο, ακόμα και σε διακοπές, και ανεξάρτητα από το αν είστε σε κατάσταση online ή offline, με το Intel AppUp center, έχετε ότι χρειάζεστε για να παίξετε, να μάθετε και να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Το Intel AppUP center προσφέρει όλες τις νέες εφαρμογές τόσο για εργασία όσο και για διασκέδαση σε ένα όμορφο και βολικό περιβάλλον. Απλά κατεβάστε το, εγγραφείτε, και είστε έτοιμοι! Η εγγραφή σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές για έως και πέντε υπολογιστές. Επίσης, η κάθε εφαρμογή έχει ελεγχθεί από την Intel για την προστασία σας.

Μπείτε στο πνεύμα του φθινοπώρου με την αγαπημένη σας εφαρμογή Angry Birds Seasons. Επιπλέον, δημιουργήστε με εύκολο τρόπο  και μοιραστείτε τις δικές σας μοναδικές μελωδίες με την εφαρμογή Spin Mixman Control και μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε ένα συναρπαστικό μουσικό κόσμο. Για τα παιδιά, κατεβάστε το My Little Artist, μια δωρεάν εφαρμογή η οποία προωθεί τη δημιουργικότητα σε νεαρή ηλικία. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κρατήσετε το μυαλό σας σε εγρήγορση μέσω της εφαρμογής Αλχημεία, ένα απλό αλλά εντυπωσιακό παιχνίδι, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διασκεδαστικά στοιχεία.