Η τιμή των Windows 8.1 θα ξεκινά από τα 120 δολάρια

Software
windows-81
Στο τέλος Οκτώβρη θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων τα Windows 8.1 και η Microsoft σήμερα μέσα από το επίσημο blog των Windows μας έκανε γνωστές τις τιμές διάθεσης του νέου λειτουργικού.
Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 18 Οκτώβρη, όπου και τα πρώτα συστήματα με προ-εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα θα βρεθούν στις προθήκες των καταστημάτων. Οι χρήστες των Windows την ίδια ημέρα θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στη νέα έκδοση εντελώς δωρεάν μέσα από το Windows Store.
Windows-8.1-box

Όσοι χρήστες θελήσουν μια νέα άδεια χρήσης θα έχουν τη δυνατότητα να την προμηθευτούν είτε online σε ψηφιακή μορφή, είτε σε φυσική μορφή, σε ένα DVD. Η τιμή εκκίνησης που έχει οριστεί είναι τα 120 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ η έκδοση Pro θα κοστίζει 200 δολάρια. Οι τιμές δεν αποτελούν έκπληξη μιας και είναι ακριβώς οι ίδιες με τις ήδη υπάρχουσες για τα Windows 8.

Ένα νέο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα έρθει με τα Windows 8.1 είναι ότι τελικός χρήστης θα έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης της ψηφαικής έκδοσης σε σύστημα που δεν διαθέτει ήδη λειτουργικό σύστημα, κάτι που δεν είναι εφικτό με την αντίστοιχη έκδοση των Windows 8 σήμερα.

Win8.1_ProPack_Boxshot_LeftAngle_735F212A

Τέλος όσοι θέλουν να αναβαθμισούν την απλή έκδοση των Windows 8.1 σε έκδοση Pro θα μπορούν να το κάνουν κατεβάζοντας το Pro Pack με κόστος 100 δολάρια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση