Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του Mountain Lion

Ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του Mountain Lion

Όλα δείχνουν ότι είμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης του Mac OS X, του αναμενόμενου 10.8 Mountain Lion.

Σήμερα η Apple έκανε διαθέσιμη στο developer’s web site της την έκδοση Gold Master [GM] του Mac OS X 10.8 Mountain Lion. Αυτή η έκδοση διατίθεται στους developers με στόχο τον έλεγχο της συμβατότητας εφαρμογών με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Η ανακοίνωση της Apple στο φετινό WWDC η οποία ανέφερε πως θα δούμε τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος μέσα στον Ιούλιο, φαίνεται πως τελικά θα πραγματοποιηθεί και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης πριν το τέλος του μήνα.

Το Mountain Lion θα έρθει με περισσότερα από 200 νέα χαρακτηριστικά συγκριτικά με το σημερινό Lion, ενώ η αναβάθμιση θα χρεώνεται μόλις 19 δολάρια.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση