Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Bitdefender Mechanic για Mac OS X

Bitdefender Mechanic για Mac OS X

MechMac960

Υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία-εφαρμογές για υπολογιστές που λειτουργούν με Windows, σχεδιασμένα για την βελτιστοποίηση και παρακολούθηση του συστήματος, πολλά από αυτά δωρεάν και με «ευεργετικές ιδιότητες»

MechSp960

Το Mechanic της Bitdefender έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο αυτών των εφαρμογών αλλά τάσσεται προς την αντίπερα όχθη και στοχεύει σε συστήματα Apple και το OS X λειτουργικό, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η αμερικανική κατασκευάστρια.

Διατίθεται δωρεάν, έχει την ικανότητα να διαχειριστεί με μαεστρία την μνήμη του συστήματος, μπορεί με επιτυχία να διαγράψει τα ίχνη σας από τις αδιάκριτες ιστοσελίδες [digital footprints] και γενικότερα λειτουργεί ως ρυθμιστής στην λεπτή ισορροπία μεταξύ λογισμικού και φυσικών υποσυστημάτων. Θυμίζει δε αρκετά το CCleaner για Mac.

MechFrM960

Βέβαια μια τέτοια εφαρμογή δεν μορεί να συγκριθεί με άλλες μεγαλύτερες και ισχυρότερες εφαρμογές, που αγγίζουν το OS X σχεδόν σε επίπεδο πυρήνα, αλλά από την στιγμή που παρέχεται δωρεάν δεν βλέπουμε κάποιον λόγο για να μην το δοκιμάσετε.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση