Πέμπτη 26 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Software / Διαθέσιμη από την Apple η νέα developers beta build του OS X 10.8 Mountain Lion

Διαθέσιμη από την Apple η νέα developers beta build του OS X 10.8 Mountain Lion

Πλησιάζουμε με γοργά βήματα όπως όλα δείχνουν στην κυκλοφορία της τελικής έκδοσης της επόμενης έκδοσης του Mac OS X 10.8 Mountain Lion με την Apple να κάνει διαθέσιμη τη νέα έκδοση για developers με κωδική ονομασία 12Α206, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε τι διορθώσεις φέρνει. Οι πληροφορίες θέλουν τη νέα έκδοση να έχει μερικά προβλήματα με τη λειτουργία Fast User Switching, τα Java applets και το συγχρονισμό των Notes με το iTunes και κάποια ακόμα μικρότερης σημασίας. Το σημαντικότερο ίσως νέο μέχρι στιγμής είναι ότι οι κάτοχοι MacBook Pro mid-2007 μέχρι τουλάχιστον το επόμενο update δεν έχουν τη δυνατότητα  να τρέξουν σωστά το Mountain Lion.

Με την Apple να έχει μπροστά της ολόκληρο το καλοκαίρι για να διορθώσει τα όποια προβλήματα, μάλλον θα τα καταφέρει να παρουσιάσει εντός προγράμματος το νέο λειτουργικό σύστημα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση