Συνεχόμενες επιθέσεις των anonymous σε κυβερνητικές σελίδες [VIDEO]

Ασφάλεια

Από τις 10 το βράδυ έχουν ξεκινήσει συνεχόμενες επιθέσεις των anonymous σε κυβερνητικές σελίδες, αρκετές εκ των οποίων βγήκαν offline. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα σήμερα από τη σελίδα τους στο Facebook ήταν προφανές ότι κάτι ετοιμαζόταν.

Η επιχείρηση φέρει την ονομασία #OpSolidarityGreece και μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί επίθεση DDoS οι σελίδες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, του Υπουργείου Εξωτερικών και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το μήνυμα της ομάδας που αφορά την τρέχουσα επιχείρηση είναι το παρακάτω:

Κυβέρνηση της Ελλάδας,
Είμαστε οι Anonymous.
Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.
4.000 αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε. Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. 8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας…

Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα? Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.
Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που πολέμησε τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.

Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους για το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και όχι στη φτώχεια.

Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα.

Πολίτες τηw Ελλάδας, οι Ανώνυμοι πολεμούν τώρα μαζί σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό video.

Αφήστε μια απάντηση