Το Panda Cloud Antivirus πιστοποιείται με το Advanced+ Rating από την AV-Comparatives

Ασφάλεια

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Panda Cloud Antivirus πέτυχε την κατάταξη Advanced+ Rating στο τελευταίο τεστ «On-demand Detection of Malicious Software» του ανεξάρτητου εργαστηρίου AV-Comparatives.org. Στο τεστ έγινε σύγκριση του Panda Cloud Antivirus και 19 άλλων λύσεων. 

Το Panda Cloud Antivirus εντόπισε επιτυχώς σε ποσοστό 98,6% περισσότερα από 300.000 δείγματα που χρησιμοποίησε το AV-Comparatives.org, επέδειξε επίδοση καλύτερη από αυτή των δωρεάν λύσεων όπως οι Avast, AVG και Microsoft και από αυτή των λύσεων της αγοράς με πληρωμή όπως της Eset ή της Trend Micro, ενισχύοντας τις ισχυρές ικανότητες προστασίας που διαθέτει. Το τεστ του AV-Comparatives.org εξέτασε επίσης τα false positives, τα οποία το εργαστήριο προτείνει στους χρήστες να εξετάζουν όταν αξιολογούν προϊόντα, καθώς μερικές φορές μπορούν να προκαλέσουν τόσα προβλήματα όσα και οι πραγματικές μολύνσεις. Το Panda τα εντόπισε όλα ως malware εκτός από 10 καθαρά αρχεία, ενώ άλλες antivirus λύσεις εντόπισαν κατά μέσο όρο 54 false positives.

Αυτό είναι το δεύτερο πιστοποιητικό Advanced+ με το οποίο το AV-Comparatives βραβεύει το Panda Cloud Antivirus στα τεστ «On-demand Detection of Malicious Software». Αυτή η αναγνώριση ακολουθεί τα εξαιρετικά αποτελέσματα επίδοσης του Panda Cloud Antivirus στην πρόσφατη αξιολόγηση του εργαστηρίου AV-Test.org.

Αφήστε μια απάντηση