Οι Anonymous ετοιμάζονται για το καλώς ήρθες στην Άνγκελα Μέρκελ

Η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ αύριο στην Αθήνα έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στις αρχές. Οι Anonymous από την άλλη προετοιμάζονται μάλλον για «ηλεκτρονικό πόλεμο» αφού στη σελίδα τους στο Facebook υπάρχει οργασμός σχολίων.

Μεταξύ άλλων, όπως το σχόλιο της παραπάνω εικόνας – το οποίο θα ομολογήσουμε ότι μας άρεσε -, ενώ θα βρείτε ακόμα και λίστα με dialup τηλεφωνικούς αριθμούς για την περίπτωση που πέσει το internet. Η παραπάνω λίστα μάλιστα φαίνεται πως έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων σε Αίγυπτο, Ιταλία και Ισπανία.

Επιπλέον κάνουν έκκληση προς τους καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας να αφήσουν αύριο «ανοιχτά» τα Wi-Fi τους έτσι ώστε αν, όπως φημολογείται, δεν υπάρχει 3G στο κέντρο να μπορεί ο κάθε πολίτης που θα βρεθεί εκεί να ανεβάζει φωτογραφίες live.

Με πληροφορίες από το kourdistoportocali [http://kourdistoportocali.com/articles/14845.htm]

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση