Έριξαν τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Ασφάλεια

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων λίγο πριν από τις 12 σήμερα το μεσημέρι ο ιστότοπος του Υπουργείου δέχθηκε επίθεση η οποία δεν επηρέασε το περιεχόμενο των σελίδων.

Το Υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση – την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω – ενώ αυτή τη στιγμή η σελίδα του υπουργείου φαίνεται να λειτουργεί χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Σήμερα Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012, ο ιστότοπος του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων δέχτηκε ηλεκτρονική επίθεση. Το γεγονός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι και διήρκησε μόλις λίγα λεπτά χωρίς να αλλοιώσει  το περιεχόμενο του ιστότοπου καθώς περιορίστηκε στην αρχική σελίδα.

Οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου κινητοποιήθηκαν αμέσως προκειμένου να αντιμετωπιστεί  η παράνομη ηλεκτρονική εισβολή και ακολούθως να αποκατασταθεί η λειτουργία της ιστοσελίδας. Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης  και Θρησκευμάτων  προέβη στις  απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες προς τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  για την αναζήτηση των υπευθύνων.

Αφήστε μια απάντηση