Κεντρική σελίδα / Νέα / Ασφάλεια / Οι anonymous απειλούν με επίθεση το βράδυ των εκλογών

Οι anonymous απειλούν με επίθεση το βράδυ των εκλογών

Οι anonymous – ή χάκερ που εμφανίζεται με το όνομα τους – ισχυρίζονται ότι θα επιτεθούν το βράδυ των εκλογών στους servers του Υπουργείου Εσωτερικών αφού αναφέρουν ότι «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει του πολίτες».

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως μια τέτοια επίθεση είναι αδύνατη μιας και το σύστημα που έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των εκλογών δεν συνδέεται με το internet, κάτι που φαίνεται ότι θα διαπιστώσουμε την ερχόμενη Κυριακή.

Σε video που αναρτήθηκε εχθές από τους Anonymous προβάλλονται φωτογραφίες αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα των ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Αυτά τα ντοκουμέντα ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει παραβιάζοντας server της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Το παραπάνω είναι κάτι που αρνείται η Γερμανική πρεσβεία, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι δεν έχει καταγγελθεί ποτέ παραβίαση στα συστήματα της Γερμανικής πρεσβείας.

Τέλος σύμφωνα με τους ισχυρισμού του ανθρώπου στο παραπάνω video των Anonymous υπάρχει στην κατοχή του υλικό μεγέθους 17GB το οποίο και θα στείλει στο WikiLeaks.

Πηγή: Έθνος

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

2 Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ANONYMOUS
    ΣΕ 600+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    https://www.facebook.com/ZSPhotoArchive/photos

  2. etsi prohoriste aderfia kl pate f haro poli ama mafo oti mpikate sto servers tou ipourgiou 😉

Αφήστε μια απάντηση