Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Photography / Τα specs της νέας full frame SLT φωτογραφικής Sony A99 διέρρευσαν

Τα specs της νέας full frame SLT φωτογραφικής Sony A99 διέρρευσαν

Όχι σε ένα αλλά σε δύο blogs διέρρευσαν σήμερα τα χαρακτηριστικά της νέα SLT φωτογραφικής μηχανής της Sony με το όνομα Α99. Οι πληροφορίες λοιπόν για τη νέα Sony SLT-a99 είναι πολλές και … διασταυρωμένες. Η νέα Sony SLT-a99 διαθέτει αισθητήρα 24,3 MPixels full frame, κάτι που σίγουρα θα λατρέψουν οι επαγγελματίες του χώρου. Το εύρος ISO που υποστηρίζει είναι από 100 έως 25.600, διαθέτει μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/8000, αλλά και 10 fps για continuous λήψεις.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της νέας SLT-a99 όμως δεν σταματούν εκεί αφού το RAW output είναι 14-bit, διαθέτει σύστημα AF 102 σημείων και δυνατότητα για auto HDR λήψεις. Η εγγραφή video σε full HD ανάλυση στα 60 fps περιλαμβάνεται, όπως και η HDMI έξοδος.

Τη νέα πρόταση της Sony θα τη δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου επίσημα, ενώ είναι η πρώτη full frame φωτογραφική μηχανή που παρουσιάζει η εταιρεία μετά την αρκετά καλή A850 που είχαμε δει πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Πηγή: Sony Alpha Rumors & Photorumors

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Έρχονται νέα Sony smartphones στο MWC 2017

Στις 27 Φεβρουαρίου ξεκινά το φετινό Mobile World Congress (MWC 2017), το μεγαλύτερο event για …

Αφήστε μια απάντηση