Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Photography / Nikon Coolpix S800c, φωτογραφική με Android

Nikon Coolpix S800c, φωτογραφική με Android

Η Nikon τόλμησε και ανακοίνωσε την πρώτη Android κάμερα της, τη νέα Nikon Coolipix S800c η οποία σε μια πρώτη ματία αφήνει καλές εντυπώσεις με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Στην εμπρός πλευρά της νέας Nikon Coolpix S800c τίποτα δεν προδίδει ότι αυτή compact η φωτογραφική μηχανη της Nikon έχει κάτι ξεχωριστό. Στην πίσω πλευρά της όμως η μεγάλη OLED οθόνη αφής των 3,5 ιντσών κάνει σαφές το τι θα πρέπει ο χρήστης να πρέπει να περιμένει.

Η Coolpix S800c τρέχει Android 2.3 Gingerbread, ενώ διαθέτει αισθητήρα 16MPixels και φακό 25-250mm ο οποιος της δίνει τη δυνατότητα για 10x οπτικό zoom.

Ως μια γνήσια συσκευή που τρέχει Android η νέα Coolpix S800c διαθέτει ενσωματωμένο τόσο GPS όσο και Wi-Fi, ενώ ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση στο Play Store της Google για να ενσωματώσει τις αγαπημένες του εφαρμογές.

Η νέα Nikon Coolpix S800c θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα στις ΗΠΑ με τιμή 345 δολάρια.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Z1f ή Z1S θα ονομάζεται το νέο mini της Sony ;

Σύμφωνα με μια διαρροή που είχαμε δει πριν λίγο καιρό, το νέο – μικρότερο σε μέγεθος …

Αφήστε μια απάντηση