Νέο firmware βελτιώνει στα σημεία τη Sony NEX-7

Photography

Εχθές έκανε διαθέσιμη η Sony μια νεότερη έκδοση του firmware της NEX-7 και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου αυτό βελτιώνει τόσο το χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής, όσο όμως και την ευκρίνεια των λήψεων.

Το νέο firmware για τη Sony NEX-7 διατίθεται δωρεάν και όλοι οι registered χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση η οποία προσθέτει τις παρακάτω λειτουργίες.

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πλήκτρου MOVIE
Είναι δυνατή η απενεργοποίηση της λειτουργίας του κουμπιού εγγραφής MOVIE, που βρίσκεται στο πίσω μέρος, εξαλείφοντας τον κίνδυνο της τυχαίας λειτουργίας κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Ευρύτερη έκθεση οριοθέτησης (bracketing)
Το εύρος επιλογών της έκθεσης οριοθέτησης (bracketing) μεγαλώνει με την προσθήκη μεγαλύτερων βημάτων 1.0EV, 2.0EV και 3.0EV. [Οι αυξήσεις στην οριοθέτηση (bracketing) ήταν 1/3EV ή 2/3EV, προηγουμένως]. Στη λειτουργία Auto AE bracketing, η φωτογραφική μηχανή NEX-7 κάνει λήψεις υψηλής ταχύτητας εν ριπή τριών κάδρων σε διαφορετικές τιμές έκθεσης, δίνοντας στους φωτογράφους τη δυνατότητα να επιλέξουν το καλύτερο κάδρο.

Επιπλέον όπως αναφέραμε ήδη το νέο firmware προσφέρει περαιτέρω βελτιώσεις στη λειτουργικότητα
και την ευκολία χρήσης της NEX-7. Σε αυτές περιλαμβάνονται η βελτιωμένη αυτόματη επισκόπηση εικόνας, η βελτιωμένη ποιότητα εικόνας με ευρυγώνιους φακούς και η βελτιωμένη ένδειξη της ρύθμισης Flexible Spot AF Area.