Η Sony ετοιμάζει DSLR τσέπης

Photography

Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά μιας νέας full frame φωτογραφικής μηχανής Sony διέρρευσαν το Σαββατοκύριακο. Η νέα Sony RX1 φαίνεται ότι διαθέτει χαρακτηριστικά DSLR ενώ είναι αρκετά μικρή για να χωράει ακόμα και στην τσέπη σας.

Η νέα Sony RX1 φαίνεται ότι διαθέτει αισθητήρα full frame 24 MPixels και έρχεται με φακό Carl Zeiss των 35mm f/2.0, ενώ υποστηρίζει εύρος ISO 100-25.600 και 14-bit RAW. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά συνεχίζονται με 5 fps continuous λήψεις, σώμα κατασκευασμένο από μαγνήσιο, δυνατότητα εγγραφής video σε ανάλυση HD, οθόνη LCD 3 ιντσών στην πίσω πλευρά και επιλογή προαιρετικών οπτικού και ηλεκτρονικού εξωτερικού viewfinder.

Παρά το μικρό της μέγεθος η φωτογραφική μηχανή της Sony, εφόσον αυτά ισχύουν, στοχεύει άμεσα στην business αγορά, κάτι που φαίνεται να υποστηρίζει και η τιμή της η οποία, σύμφωνα με τις διαρροές, θα είναι 2.800 δολάρια.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον μιας και η Sony με το παραπάνω μοντέλο θα ταράξει τα νερά στην αγορά των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Αφήστε μια απάντηση