Νέο ασύρματο ηλιακό Logitech Keyboard K760 [VIDEO]

Περιφερειακά

Σας αρέσουν τα φορητά και ασύρματα πληκτρολόγια; Η Logitech παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Logitech Wireless Solar Keyboard K760, το οποίο είναι φορητό, ασύρματο, ηλιακό και έχει design που παραπέμπει σε προϊόν Apple και απευθύνεται σε χρήστες Mac, iPhone και iPad.

Το νέο Logitech Wireless Solar Keyboard K760 δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει pair με αυτό μέχρι και τρεις διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να γίνεται αποσύνδεση και νέα σύνδεση όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο από το Mac σας στο iPad για παράδειγμα. Η αλλαγή γίνεται αυτόματα με το πάτημα ενός πλήκτρου, τόσο απλά.

Το ηλιακό πάνελ που δεσπόζει στην επάνω πλευρά του πληκτρολογίου σας επιτρέπει να μην αλλάξετε ακόμα και ποτέ μπαταρίες μιας και όταν εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους οι μπαταρίες του φορτίζουν από τον ήλιο, ενώ σε εσωτερικούς χώρους φορτίζουν ακόμα και με το φως μιας λάμπας. Η αυτονομία του μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη Logitech, φτάνει τους 3 μήνες με μέση χρήση 8 ώρες την ημέρα.

Δείτε παρακάτω το video παρουσίασης του νέου πληκτρολογίου από τη Logitech.

Αφήστε μια απάντηση