Νέα πληκτρολόγια και ποντίκια από τη Microsoft για τα Windows 8

Περιφερειακά

Η Microsoft παρουσίασε νέα ποντίκια και πληκτρολόγια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται με τα επερχόμενα Windows 8.

Η Microsoft δεν είναι μόνο γνωστή για το software αλλά εδώ και πολλά χρόνια για το hardware της και με την ευκαιρία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο των Windows 8 παρουσίασε μια νέα σειρά από πληκτρολόγια και ποντίκια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για το νέο λειτουργικό σύστημα.

Το highlight θα λέγαμε ότι είναι το νέο Wedge Touch Mouse το οποίο υποστηρίζει scroll προς τέσσερις κατευθύνσεις, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία BlueTrack για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρακτικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η τιμή διάθεσης του στις ΗΠΑ θα είναι 69,95 δολάρια.

Το νέο Wedge Mobile Keyboard οποίο στοχεύει να φέρει την άνεση του full-size keyboard στα tablets. Συνδέεται ασύρματα μέσω bluetooth, ενώ μπορεί να παίξει και το ρόλο του stand για το tablet σας. Η τιμή του στα 79,95 δολάρια.

Τέλος το νέο Scuipt Touch Mouse προσφέρει και αυτό scroll τεσσάρων κατευθύνσεων, συνδέεται με bluetooth και θα κοστίζει 49,95 δολάρια.

Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους δεν έχουμε, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι διαθέσιμα πριν την κυκλοφορία των νέων Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση