Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Περιφερειακά / Η LG ανακοινώνει τη νέα σειρά οθονών IPS4

Η LG ανακοινώνει τη νέα σειρά οθονών IPS4

Οι οθόνες τεχνολογίας IPS κερδίζουν συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά με αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν πάρει την κατιούσα. Η LG σήμερα ανακοίνωσε μια νέα σειρά οθονών τεχνολογίας IPS με όνομα IPS4, η οποία θα διατεθεί σε προσιτές τιμές. Οι νέες οθόνες της LG προσφέρουν, χάρη στα IPS panel που διαθέτουν, εξαιρετική χρωματική απόδοση αλλά και μεγάλες γωνίες θέασης. Η LG έχει προσθέσει όμως και ένα χαρακτηριστικό που ονομάζει Smooth Color Change και έχει σχεδιαστεί με στόχο να εξαλείφει τη θολούρα που δημιουργεί η γρήγορη κίνηση, κάτι που θα εκτιμήσουν κυρίως οι gamers.

Οι νέες οθόνες της σειράς IPS4 της LG θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο μήνα στην Ασία, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν διαθέσιμες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Κάποια ανακοίνωση για τις τιμές διάθεσης της νέας σειράς δεν υπάρχει, αλλά αναμένεται να κινούνται σε ανταγωνιστικά επίπεδα συγκριτικά με άλλες οικονομικές προτάσεις οθονών τεχνολογίας IPS της αγοράς.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

KitKat για το LG G2 στο πρώτο τρίμηνο του 2014

H LG φαίνεται πως σκοπεύει να υποστηρίξει σθεναρά τη ναυαρχίδα των smartphones της μιας και …

Αφήστε μια απάντηση