Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / xRec για video capture της οθόνης στο iOS

xRec για video capture της οθόνης στο iOS

xRec960

To xRec είναι μια εφαρμογή για iOS συσκευές που επιτρέπει την λήψη βίντεο, σε πραγματικό χρόνο, της οθόνης της συσκευής μας. Αυτό το «πλεονέκτημα» είχαν μέχρι τώρα μόνο οι κάτοχοι των «jaibroken» συσκευών, με εφαρμογές όπως το Recorder που μπορούσαν να προμηθευτούν από το Cydia

xRecSett960

Απαιτεί για την εγκατάσταση του έκδοση iOS 5 ή μεταγενέστερη, γεγονός που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους κατόχους iPhone 3GS, μπαίνοντας στο «καλάθι» πολλών υποψηφίων αγοραστών.

RcrScr960

Θα ήταν μια καλή κίνηση, για όσους ενδιαφέρονται, να σπεύσουν και να επενδύσουν τα 1.79 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά της, μιας και η Apple μας έχει συνηθίσει σε περίεργα «μπλοκαρίσματα» για εφαρμογές τέτοιου είδους.

Αν κάνετε δοκιμές, γράφετε άρθρα ή απλά θέλετε να εκπαιδεύσετε τους φίλους σας στο iOS, ένα τέτοιο εργαλείο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση