Βίδες το Samsung Galaxy S4

iFixit960

Την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδα iFixit αποσυναρμολόγησε το ολοκαίνουριο HTC One. Αυτην την εβδομάδα ο μεγαλύτερος αντίπαλος του One, το Samsung Galaxy S4, διατέθηκε στην κυκλοφορία και τα πονηρά μυαλά της TechnoBuffalo αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο.

IFhtcOn960

Στόχος να δουν πόσο καλύτερη ή χειρότερη θα είναι η κορεατική συσκευη σε σχέση με τον ταϊβανέζικο ανταγωνισμό.

GS4Tear960

Η ζυγαριά έγυρε ολοφάνερα προς το μέρος του Galaxy S4, αφού ο ειδικός που πήρε στα χέρια του την συσκευη την έκανε φύλλο και φτερό με μεγάλη άνεση, ακολουθόντας τα φανερά βήματα και ξεβιδώνοντας διαδοχικά τις βίδες που συγκρατούν τα μέρη της, διαπιστώνοντας πόσο σταθερή, εύκολη στην πρόσβαση και σωστά συναρμολογημένη έιναι η νέα ναυαρχίδα της Samsung.

GS4Parts960

Μοναδικό σημείο που δυσκόλεψε την διαδικασία ήταν η νέα οθόνη, η οποία θα είναι πολύ πιο δύσκολή στην αντικατάσταση σε περίπτωση που σπάσει. Η διαφορά τιμής θα είναι μεγάλη συγκριτικά με τα Note II και Galaxy S3 μιας και το κοστολόγιο φτάνει περί τα 200 δολάρια ΗΠΑ λόγω του ακριβού Gorila Glass.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση