Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Τρία Kindle Fire θα παρουσιάσει η Amazon

Τρία Kindle Fire θα παρουσιάσει η Amazon

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Amazon να παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα του Kindle Fire, τα δύο στις 7 ίντσες και το ένα στις 8,9 ίντσες. Το μοντέλο με τη μεγάλη οθόνη των 8,9 ιντσών αναμένεται να καθυστερήσει ελαφρά μιας και θα το δούμε στο δεύτερο μισό του έτους.

Οι παραπάνω φήμες για τα τρία μοντέλα Kindle Fire είναι αυτή τη στιγμή οι τελευταίες και διαδίδονται από έντυπα της Ταϊβάν. Λίγες εβδομάδες πριν οι φήμες ήθελαν την Amazon να παρουσιάζει δύο μοντέλα Kindle Fire, ένα στις 7 και ένα στις 10 ίντσες, κάτι όμως που αλλάζει αυτές τις ημέρες.

Τα δύο μοντέλα στις 7 ίντσες δεν θα έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης αλλά το ένα θα έχει ανάλυση στα 1024×600 pixels, ακριβώς την ίδια με το αρχικό μοντέλο, ενώ το δεύτερο στα 1280×800 pixels. Το τρίτο μοντέλο με τη μεγαλύτερη οθόνη των 8,9 ιντσών, το οποίο και θα δούμε αργότερα, οι φήμες το θέλουν να έχει οθόνη ανάλυσης full HD, στα 1920×1080 pixels.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Η Amazon είναι η εταιρεία με την καλύτερη φήμη στις ΗΠΑ

Έρευνα σε περισσότερους από 14.000 καταναλωτές στις ΗΠΑ έφερε στο φως ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα όσον …

Αφήστε μια απάντηση