Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / To νέο iPhone διαθέτει νέο connector με 8-pins

To νέο iPhone διαθέτει νέο connector με 8-pins

Σύμφωνα με νέες φήμες η Apple στοχεύει στη νέα γενιά του iPhone που θα παρουσιάσει το φθινόπωρο να παρουσιάσει μαζί και ένα νέο connector με 8-pins και design παρόμοιο με του νέου MagSafe.

Όσο πλησιάζουμε το φθινόπωρο οι φήμες που αφορούν το νέο iPhone θα πληθαίνουν όλο και περισσότερο, έτσι οι τελευταίες πληροφορίες από το … στρατόπεδο διαρροών που αφορούν την Apple και το νέο iPhone κάνουν λόγο για νέο connector που θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο iPhone.

Η αλλαγή αυτή είναι πολύ δραστική αν σκεφτεί κανείς ότι τα σημερινά iDevices διαθέτουν connector με 30-pin, ενώ οι ίδιες φήμες θέλουν την εταιρεία να σχεδιάζει ήδη adaptor για να συνδέει τα παλιά αξεσουάρ των 30-pin με τις νέες συσκευές των 8-pin.

Εμείς από την άλλη κρατάμε, ακόμα τουλάχιστον, μικρό καλάθι μιας και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει φήμες για νέους connectors με 10 ή 16 pins, οπότε μέχρι να καταλήξουμε τι θα παρουσιάσει τελικά η Apple κάνουμε υπομονή.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …