Το Galapad Galaxy 6 είναι ένα HTC One στις 6.3″

Mobile

HTC1Max960

Υπάρχουν φήμες που θέλουν την HTC να κατασκευάζει ένα ταμπλετοτηλέφωνο με οθόνη μεγαλύτερη των 6″, με πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του μέσα στο Φθινόπωρο του 2013. Εικάζεται δε ότι το όνομα αυτού θα είναι HTC One Max

Όπως καταλαβαίνετε ο χορός με τα αποκαλούμενα “phablets” καλά κρατεί και από ότι φαίνεται η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια θέλει να έχει ένα μερίδιο από την πίτα αυτή. Έτσι η πετυχημένη συνταγή του HTC One προσαρμοσμένη σε μια υλοποίηση με μεγαλύτερη οθόνη και ίσως με κάποιες μικρές βελτιώσεις στις προδιαγραφές της, μάλλον θα εξυπηρετήσουν άρτια τον σκοπό αυτό.

GPad6960

Όμως και σε αυτήν την περίπτωση, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει, η Κίνα έχει να επιδείξει κάτι το οποίο θυμίζει αρκετά το σενάριο του HTC One Max. Το όνομα του: Galapad Galaxy 6.

Το Galapad Galaxy 6 διαθέτει οθόνη 6.3″ με ανάλυση 1280×720 pixels, μνήμη RAM 1GB, 8MP οπίσθια κάμερα και 2ΜΡ εμπρόσθια, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6589 στο 1.2GHz, συνεπεξεργαστή γραφικών PowerVR 5XT [PlayStation Vita]16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, 802.11n WiFi, Bluetooth 4.0, GPS και μια εντυπωσιακή μπαταρία των 3.050 mAh. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, μιας και ένα μονοκόμματο unibody κορμί όπως του γνήσιου One θα εκτόξευε την τιμή του στα ύψη, μειώνοντας σημαντικά και το βάρος της τεράστιας συσκευής.

GpadRr960

Με τιμή στα 244 δολάρια ΗΠΑ [185 ευρώ] αποτελεί πρόκληση, για όποιον είναι διατεθειμένος να εμπιστευθεί έστω και αυτά τα “λιγοστά” χρήματα για μια συσκευή που έρχεται από τα βάθη της Κίνας.

Αφήστε μια απάντηση