Θα δούμε iPhone 5 στις 12 Σεπτεμβρίου;

Mobile

Αρκετές πηγές επιβεβαιώνουν event της Apple για τις 12 Σεπτεμβρίου στο οποίο οι περισσότεροι συμφωνούν ότι θα δούμε το νέο iPhone 5. Οι φήμες μάλιστα αυτές πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και αναφέρουν ότι η παρουσίαση του νέου iPhone θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία του στα καταστήματα εννέα ημέρες αργότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Παρά το ότι πολλά sites αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone 5 στο event της Apple για τις 12 Σεπτεμβρίου εμείς πάλι κρατάμε μικρό καλάθι. Αρχικά πιστεύουμε ότι το νέο iPhone δεν θα κυκλοφορήσει με το όνομα iPhone 5 αλλά ως The new iPhone, μια τακτική που η εταιρεία φαίνεται να χρησιμοποιεί από την παρουσίαση του 3ης γενιάς iPad, το οποίο αναφέρει ως The new iPad. Ξεπερνώντας αυτή τη μικρή λεπτομέρεια σχετικά με την ονοματολογία του νέου iPhone κρατάμε μικρό καλάθι και για την παρουσίαση στις 12 Σεπτεμβρίου. Γιατί; Απλά γιατί η Apple εδώ και χρόνια τον Σεπτέμβριο πραγματοποιεί event το οποίο όμως έχει να κάνει με τα iPod.

Όπως και να έχει υπομονή, σε λίγες εβδομάδες οι φήμες θα είναι εντονότερες και οι διαρροές περισσότερες αν πρόκειται να δούμε νέο iPhone. Εμείς εδώ θα σας ενημερώνουμε για κάθε νέα εξέλιξη, πληροφορία ή φήμη.

Αφήστε μια απάντηση