Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Στελέχη της Huawei συλλαμβάνονται για βιομηχανική κατασκοπεία!

Στελέχη της Huawei συλλαμβάνονται για βιομηχανική κατασκοπεία!

Όχι αυτά δεν συμβαίνουν μόνο σε χολυγουντιανές παραγωγές αλλά και στην πραγματική ζωή μιας και στελέχη της Huawei φαίνεται πως έχουν συλληφθεί για βιομηχανική κατασκοπεία.

Συνολικά έξι εργαζόμενοι στο τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού της Huawei φέρονται να έχουν διαρρεύσει εμπιστευτικά δεδομένα σε συναδέλφους τους της LeEco. Η LeEco είναι μια ανερχόμενη εταιρεία η οποία πρόσφατα έχει απασχολήσει τον τύπο τόσο για την προσπάθεια της να μπει στην αγορά των ΗΠΑ, όσο όμως και στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Όσον αφορά τώρα τις δύο εταιρείες η Huawei έχει ήδη υποβάλει μηνύσεις σε βάρος των εργαζομένων της, ενώ αναφέρει ότι έχει κλαπεί πληροφορία για τον σχεδιασμό κεραίας αλλά και ενός smartwatch για παιδιά. Από την άλλη η LeEco αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της μιας και σημειώνει ότι δεν έχει λάβει με κανέναν τρόπο εμπιστευτική πληροφορία από οποιονδήποτε.

Πηγή

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

HKey 960: Μικρουπολογιστής με Android από Google και Huawei

Οι Google και Huawei συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του HiKey 960, ενός μικροϋπολογιστή στα πρότυπα …

Αφήστε μια απάντηση