Σταματούν οι πωλήσεις του Sony Xperia Tablet S μετά από εντοπισμό προβλήματος

Mobile

To Sony Xperia Tablet S το είδαμε για πρώτη φορά στην φετινή IFA 2012 και μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ένα από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι αδιάβροχο και το πρόβλημα που εντόπισε η Sony σε συγκεκριμένη παρτίδα έχει να κάνει με τη στεγανοποίηση.

Το πρόβλημα που εντόπισε η Sony στο Xperia Tablet S έχει να κάνει με κενό μεταξύ της οθόνης και του σασί της συσκευής. Χάρη σε αυτό το κενό είναι δυνατό να περάσει νερό στο εσωτερικό της συσκευής και βέβαια να υποστεί βλάβη. Σύμφωνα με τη Sony το πρόβλημα εντοπίζεται σε κατασκευαστικό σφάλμα από το Κινέζικο εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονται τα Xperia Tablet S.

Οι πωλήσεις του Sony Xperia Tablet S ξεκίνησαν στις ΗΠΑ στις 7 Σεπτεμβρίου ενώ ακολούθησαν η Ιαπωνία και η Ευρώπη. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περίπου 100.000 συσκευές, οπότε το κόστος της ανάκλησης δεν αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στα κέρδη της εταιρείας.

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα έχει βγάλει και η Sony Hellas, οπότε αν είστε κάτοχος ενός Sony Xperia Tablet S διαβάστε εκεί λεπτομέρειες.

Με πληροφορίες από το Reuters.

Αφήστε μια απάντηση