Επίσημη πρώτη για το Samsung Galaxy SIII στην Ελληνική αγορά [VIDEO]

Mobile

Το FullPC.gr βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση στην Ελληνική αγορά της ναυαρχίδας των smartphones της Κορεάτικης εταιρείας, του νέου Samsung Galaxy SIII.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου smartphone ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, αλλά οι συνεργάτες μας από το FullGSM.gr έχουν ήδη μια συσκευή στα χέρια τους εδώ και μερικές ημέρες, οπότε για εμάς η αναμονή είχε τελειώσει νωρίτερα.

Το νέο smartphone της Κορεατικής εταιρείας, μιας και είχαμε την χαρά να δούμε όχι μόνο στην εκδήλωση της Samsung Electronics Ελλάς αλλά και νωρίτερα από το αδελφό FullGSM.gr, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ballux στη Γλυφάδα και η παρουσίαση έγινε από το Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είναι γνωστός gadgetάκιας και τη γυναίκα του Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ συμμετείχαν και οι αθλητές μας Βλάσης Μάρας, Βούλα Παπαχρήστου και Χρήστος Αφρουδάκης .

Η βραδιά έκλεισε με του Onirama οι οποίοι και τραγούδησαν live για τους καλεσμένους της Samsung Electronics Ελλάς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video του αδελφού FullGSM.gr το οποίο θα σας βάλει πλήρως στο κλίμα της παρουσίασης.

Περισσότερα για το νέο smartphone της Samsung μπορείτε να δείτε στο unboxing video, στις μετρήσεις των επιδόσεων αλλά και στο αναλυτικό hands on review video της νέας συσκευής που έχει ήδη αναρτηθεί στο FullGSM.gr

Αφήστε μια απάντηση