Προ-παραγγελίες για το Ativ tab της Samsung με Windows 8 RT

 

Το Samsung Ativ Tab παρουσιάστηκε πριν ένα μήνα στην IFA 2012 στο Βερολίνο και πλέον είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Μ. Βρετανίας με τιμή τσιμπημένη.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Clove μπορείτε να προ-παραγγείλετε το δικό σας Samsung Ativ tab στις 549 λίρες Αγγλίας, μια τιμή υψηλή θα μπορούσε να πει κανείς αφού για παράδειγμα το iPad των 32 GB στη Μ. Βρετανία κοστίζει 479 λίρες.

Σίγουρα το νέο Ativ tab έχει να επιδείξει χαρίσματα όπως ο διπύρηνος επεξεργαστής στα 1,5 GHz, τα 2 GB μνήμης RAM και η οθόνη των 10,1 ιντσών με ανάλυση 1366×768 pixels, αλλά παρόλα αυτά η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας στην εμπορική επιτυχία ενός προϊόντος.

Όπως και να έχει το Samsung Ativ tab φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο Windows 8 RT tablet της αγοράς, ενώ περιμένουμε σύντομα και άλλα αρχικά από τη Microsoft – έχει ήδη ανακοινώσει το Surface – αλλά και από Acer, Asus, Dell και HP.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση