Πέφτει η τιμή του iPhone 5

iphone_5-front

Όλα δείχνουν ότι είμαστε ίσως πιο κοντά από όσα φανταζόμαστε στον αντικαταστάτη του iPhone 5 μιας και στις ΗΠΑ τουλάχιστον ανακοινώθηκαν ήδη μειώσεις στην τιμή διάθεσης της ναυαρχίδας της Apple.

Την αρχή κάνει η T-Mobile η οποία από εχθές διαθέτει το μοντέλο με τα 16GB μνήμης στα 150 δολάρια. Προφανώς η τιμή αυτή αφορά την αγορά του iPhone 5 με συμβόλαιο στην T-Mobile, το οποίο περιλαμβάνει πάγιο περίπου 20 δολαρίων μηνιαία.

Συγκεκριμένα η T-Mobile εδώ και ένα μήνα είχε προσφορά στην ίδια σύνδεση το iPhone 5 από 200 δολάρια – που είναι κανονική τιμή – στα 100 δολάρια. Μετά την λήξη της προσφοράς όμως αντί η τιμή να επανέλθει στα 200 δολάρια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτή μειώνεται στα 150 δολάρια.

Πλέον βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα πριν το WWDC 2013 στο οποίο εικάζεται ότι η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone και τέτοιες κινήσεις δίνουν υπόσταση σε αυτές τις φήμες.

Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση