Νokia 108 – Νokia 108 Dual SIM Camera Phones [VIDEO]

Mobile

108N960

Δύο νέα οικονομικά camera phones αποκάλυψε η Νokia, το Νokia 108 και το Nokia 108 Dual SIM

Το Νokia 108, με υποστήριξη εξωτερικής μνήμης έως και 32GB, επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να καταγράφουν βίντεο ενώ με την τεχνολογία Nokia Slam, να μοιράζονται εύκολα το περιεχόμενο με τους φίλους τους και με την οικογένειά τους πιο γρήγορα μέσω Bluetooth.

Προσφέρει νέες mobile εμπειρίες σε χαμηλή τιμή, διαθέτει ενσωματωμένη VGA κάμερα, MP3 player, FM radio, το γνωστό παιχνίδι Snake, πολλαπλές ειδοποιήσεις και φακό. Η αυτονομία του αγγίζει τις 31 ώρες σε κατάσταση αναμονής [Single SIM έκδοση].

NSLAM960

Όσον αφορά την εμφάνιση, το Νokia 108 ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή της Nokia, με διακριτικές, στρογγυλεμένες γωνίες, υπερυψωμένα κουμπιά [raised island keys] κάνοντας το κινητό ιδιαίτερα βολικό στη χρήση.

“Συνεχίζουμε να συνδέουμε εκατομμύρια ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων για τους οποίους η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου ήταν δύσκολη έως τώρα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού το οποίο δεν διαθέτει ένα camera-phone. Στοχεύουμε λοιπόν να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν νέες mobile εμπειρίες σε ακόμα χαμηλότερες τιμές και τα Νokia 108 και Νokia 108 Dual SIM είναι εξαιρετικά παραδείγματα αυτής της δέσμευσης”, είπε ο Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia.

Με την δυνατότητα επέκτασης της μνήμης έως 32GB, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν εκατοντάδες εικόνες, τραγούδια και βίντεο. Με χρόνο αναμονής μέχρι 31 μέρες για το Νokia 108 Single SIM και 25 μέρες για το Νokia 108 Dual SIM, οι συσκευές είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες επιλογές σαν back-up τηλέφωνα για περιστασιακή ή επείγουσα χρήση.

Η Dual SIM έκδοση του Nokia 108 επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν την κάρτα SIM που θα χρησιμοποιήσουν όταν θα πραγματοποιήσουν μια κλήση ή θα στείλουν ένα μήνυμα, βοηθώντας στον έλεγχο του κόστους και διατηρώντας τη σύνδεση τους στα δίκτυα των διαφορετικών παρόχων, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα ή να αλλάζουν τις SIM.

Τα δύο αυτά μοντέλα της σειράς 108 [Single και Dual SIM] θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, άσπρο και μαύρο χρώμα ενώ θα ακολουθήσουν και οι συσκευές σε κίτρινο και κυανό χρώμα. Tα πολύχρωμα δε οπίσθια καλύμματα είναι αποσπώμενα.

Aναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2013.

Αφήστε μια απάντηση