Νέο convertible HP ElitePad 900 με Windows 8 και ενδιαφέρον σχεδιασμό

Mobile

Η HP δεν θα μπορούσε να μην μπει στο παιχνίδι των convertible συστημάτων και έτσι ανακοίνωσε τη δική της πρόταση το εντυπωσιακό HP ElitePad 900. Έρχεται με Windows 8, ενώ σχεδιαστικά αφήνει θετικές εντυπώσεις. Το νέο HP ElitePad 900 θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένα tablet με Windows 8 αφού και το μέγεθος έχει χάρη στην οθόνη 10,1 ιντσών αλλά και δεν διαθέτει ενσωματωμένο φυσικό πληκτρολόγιο. Μαζί με το ElitePad 900 η HP παρουσίασε και το dock του το οποίο όχι μόνο το κρατάει όρθιο αλλά το φορτίζει και προσφέρει θύρες όπως USB και card reader για κάρτες μνήμης.

Το πλεονέκτημα βέβαια από την απουσία στο κεντρικό σώμα του ElitePad 900 θυρών είναι η πολύ λεπτή σχεδίαση του, κάτι που του επιτρέπει να έχει πάχος 9,2 χιλιοστών. Η οθόνη αφής έχει διαγώνιο 10,1 ιντσών, αναλογία πλευρών 16:9, ενώ υποστηρίζει και γραφίδα, η οποία συνοδεύει το σύστημα, κάτι που μεγάλη κατηγορία χρηστών θα εκτιμήσει.
Το νέο HP ElitePad 900 στοχεύει κυρίως στους business users και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013, οπότε ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσεις σχετικά με την τιμή διάθεσης της στην αγορά.
Πατήστε επάνω στις παρακάτω φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Αφήστε μια απάντηση