Νέες θήκες Logitech με πληκτρολόγιο για iPad και iPad Mini [VIDEOS]

Mobile

FolLog960

H Logitech ανακοίνωσε πως τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει δύο νέες αναδιπλούμενες θήκες για την οικογένεια προϊόντων iPad της Apple. Οι θήκες αυτές αποτελούν κομμάτι της τάσης που θέλει να μεταμορφώνονται τα tablets από τους κατόχους τους σε μικρά “λαπτοπ”

Έτσι όσοι θέλετε να προστατέψετε με στυλ αλλά και να χρησιμοποιήσετε με μεγαλύτερη άνεση τις ταμπλέτες σας δεν έχετε παρά να περιμένετε λίγες μέρες, κάνοντας μια μικρή επένδυση της τάξεως των 80 περίπου ευρώ για την έκδοση των 10″ και 70 ευρώ για την έκδοση των 7.8″.

FolLogYe960

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, υπάρχει στήριγμα για να μπορεί η ταμπλέτα να στέκεται σε 2 διαφορετικές θέσεις, άρα και γωνίες θέασης, ενώ στην κάτω μεριά βρίσκεται ένα bluetooth πληκτρολόγιο με πλήκτρα χαμηλού προφίλ και ειδικές iOS συντομεύσεις για ταχύτερη εκτέλεση εργασιών.

FolLogCl960

Κλείνει και εφαρμόζει με έξυπνο τρόπο, χαρακτηριστικό κάθε θήκης τύπου “Folio” και το όνομα Logitech είναι η εγγύηση που θα σας κάνει να σκεφτείτε καλά πριν δαπανήσετε ένα μικρότερο ποσό για άλλες παρόμοιες λύσεις, που σίγουρα δεν θα αγγίζουν τις προδιαγραφές κατασκευής της ελβετικής εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση