Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Ίσως δούμε το tablet της Microsoft την ερχόμενη εβδομάδα

Ίσως δούμε το tablet της Microsoft την ερχόμενη εβδομάδα

Όπως πρώτοι από όλα τα Ελληνικά μέσα σας ενημερώσαμε η Microsoft τη Δευτέρα έχει προσκαλέσει σε ένα event τα μεγαλύτερα Αμερικάνικα μέσα. Οι υποψίες πλέον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ίσως εκεί παρουσιαστεί το tablet της Microsoft.

Η φήμη έρχεται από τα παιδιά στο Mashable και αναφέρουν ότι είναι πιθανό στο event της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί στο Hollywood να δούμε ένα tablet που θα έχει σχεδιάσει η Microsoft και θα τρέχει Windows RT, μια έκδοση των Windows που θα δούμε με την κυκλοφορία των Windows 8.

Εφόσον η παραπάνω φήμη αποδειχθεί αληθινή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο γίγαντας που ακούει στο όνομα Microsoft θα έχει προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την Apple στην προϊoντική κατηγορία των tablets. Η Microsoft και παλαιότερα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι τώρα, έχει παρουσιάσει σε συνεργασία με άλλους κατασκευαστές tablets.

Υπομονή μέχρι αργά τη Δευτέρα – ώρα Ελλάδος – όπου θα πραγματοποιηθεί το event και θα μάθουμε περισσότερα.

 

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Windows 10 Creators Update: Έρχονται σημαντικές βελτιώσεις

Το Creators Update για τα Windows 10 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Απρίλιο και …

Αφήστε μια απάντηση