Μεταμόρφωση Google Play εν όψει Google I/O

Mobile

GPRe960

Σε λίγες ξεκινά το Google I/O 2013 και αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν θα βρεθούμε εκεί μπορούμε άμεσα να δούμε από την Android συσκευή μας το ανανεωμένο Google Play

GioStr2690

Το ανανεωμένο Google Play από εχθές το βράδυ διαθέτει νέο, μινιμαλιστικό περιβάλλον χρήσης. Η έκδοση 4.1.6, στην οποία αναφερόμαστε, άρχισε να “ρολάρει” από το βράδυ της Τρίτης και φέρνει πολύχρωμα κουμπιά και καλύτερη κατηγοριοποίηση στις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις ταινίες [όπου αυτές είναι διαθέσιμες] για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google.

Την εμφάνιση τους κάνουν και δύο νέες υπηρεσίες συγχρονισμού, το “App Data” και το “People Details”, πιθανοί ίσως προάγγελοι της μελλοντικής πλατφόρμας παιχνιδιών της Google για την οποία κυκλοφορούν φήμες τις τελευταίες ημέρες.

AdrPlaND960

Η μεταμόρφωση του Play ξεκίνησε περίπου πριν από ένα μήνα, με την αλλαγή της ταπετσαρίας σε πιο ανοιχτόχρωμο τόνο και με μεγαλύτερες εικόνες στην περιγραφή των εφαρμογών. Στόχος αυτών των αλλαγών δεν είναι άλλος από την καλύτερη και ευκολότερη περιήγηση των χρηστών.

Μπορείτε να κατεβάσετε το .ΑΡΚ από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση