Είναι αυτό το iPad mini;

Mobile

 

Οι φήμες για το iPad mini οργιάζουν και το τελευταίο … λαβράκι είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε εδώ από ένα Ουκρανικό site για κινητά τηλέφωνα το οποίο έχει φωτογραφίσει parts από το νέο iPad mini.

Επιπλέον αυτών των φωτογραφιών η εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρει ότι πηγές της επιβεβαιώνουν πως η παραγωγή του iPad mini έχει ξεκινήσει από τους Ασιάτες προμηθευτές της Apple.

Όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες και όπως σχολιάζουν αρκετά sites βασιζόμενα σε αυτές, το iPad mini των φωτογραφιών αυτών είναι μια συσκευή που σχεδιαστικά είναι πιο κοντά στο iPhone παρά στο iPad. Στην πίσω πλευρά του διακρίνεται ανοδιωμένο αλουμίνιο, υπάρχει υποδοχή για κάρτα SIM, ενώ υπάρχουν ομοιότητες στις κεραίες και το σχεδιασμό με το iPhone και το iPod Touch. Οι πηγές της WSJ αναφέρουν ότι η οθόνη στο νέο iPad mini έχει διαγώνιο 7,85 ίντσες και την κατασκευάζουν οι LG και η AU Optronics.

Πλέον όλοι περιμένουν την αποστολή προσκλήσεων στους δημοσιογράφους για το event της Apple στο οποίο θα γίνει η παρουσίαση του iPad mini, κάτι που μερικοί εικάζουν ότι θα συμβεί στις 11 Οκτωβρίου με ημερομηνία παρουσίασης την 17η Οκτωβρίου.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Αφήστε μια απάντηση