Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Οι τιμές του νέου οικονομικού iPhone

Οι τιμές του νέου οικονομικού iPhone

cheap-iphone

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού η Apple φαίνεται ότι ετοιμάζει πυρετωδώς την κυκλοφορία του νέου οικονομικού iPhone. Σήμερα μάλιστα έχουμε και διαρροή για την τιμή διάθεσης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο οικονομικό iPhone, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα θα κυκλοφορήσει με τιμές στις ΗΠΑ 349 δολάρια για το μοντέλο στα 16GB, 449 δολάρια για το μοντέλο στα 32GB και 549 δολάρια για το μοντέλο στα 64GB.

Εφόσον οι παραπάνω τιμές ισχύσουν τότε πράγματι μπορούμε να μιλάμε για ένα οικονομικό iPhone αφού συγκριτικά με τις τιμές διάθεσης του iPhone 5 είναι μειωμένες κατά σχεδόν 300 δολάρια. Επιπλέον η τιμή της βασικής έκδοσης του νέου οικονομικού iPhone στα 16GB είναι χαμηλότερη και από την τιμή διάθεσης του iPhone 4 στα 8GB η οποία στις ΗΠΑ είναι 450 δολάρια.

Εν μέσω κρίσης – όχι μόνο στη χώρα μας – φανταζόμαστε ότι η Apple όταν το ανακοινώσει το ερχόμενο φθινόπωρο, πιθανόν μαζί με την κυκλοφορία του iOS 7, θα σπάσει τα ταμεία αν οι τιμές αυτές επιβεβαιωθούν.

Πηγή

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση