Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Mobile / Η Sony ετοιμάζει αντεπίθεση με το VAIO Duo 11

Η Sony ετοιμάζει αντεπίθεση με το VAIO Duo 11

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει ένα Xperia Android tablet. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pocketnow η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει ευθεία επίθεση στο Surface της Microsoft με ένα Windows 8 tablet 11 ιντσών.

Προφανώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν specs για το νέο VAIO Duo 11 αλλά μερικές γενικές πληροφορίες. Η πλέον ενδιαφέρουσα από αυτές είναι ότι το νέο VAIO Duo 11 θα διαθέτει συρόμενο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο το οποίο ακόμα και όταν είναι μαζεμένο το μέγεθος του θα παραπέμπει σε ένα λεπτό tablet.

Το νέο VAIO Duo 11 οι φήμες το θέλουν να διαθέτει pen, κάτι που ίσως μεταφράζεται στο ότι δεν θα είναι ένα Windows 8 RT tablet μια αντίστοιχα στο Surface μόνο η Pro έκδοση διαθέτει Pen. Επιπλέον στις φωτογραφίες το VAIO Duo 11 φαίνεται να τρέχει Office σε πλήρη οθόνη.

Αν το νέο αυτό tablet θα το δούμε και από κοντά τις επόμενες ημέρες στην IFA 2012 ή αν θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο με την κυκλοφορία των Windows 8 είναι κάτι που δεν έχει γίνει σαφές μέχρι στιγμής.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Έρχονται νέα Sony smartphones στο MWC 2017

Στις 27 Φεβρουαρίου ξεκινά το φετινό Mobile World Congress (MWC 2017), το μεγαλύτερο event για …

Αφήστε μια απάντηση