Η LG ανταλλάσσει το παλιό σου smartphone με ένα ολοκαίνουργιο G2

Mobile

LG G2 Exchange program_photo 2

Ένα ομολογουμένος πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταλλαγής smartphones ξεκινά η LG στην Ελληνική αγορά στο οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα LG G2 για τουλάχιστον ένα μήνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δελτίο τύπου της LG Electronics Hellas το οποίο και λάβαμε πριν από λίγο η εταιρεία ξεκινά στην Ελληνική αγορά πρόγραμμα ανταλλαγής smartphones με την ονομασία “ΘΕΛΩ LG G2”.

Αν είστε λοιπόν κάτοχος smartphone αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €599 με απόδειξη ημερομηνίας αγοράς μετά τις 25/11/2012, είστε κάτοικος Ελλάδας και έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας, μπορείτε να συμμετέχετε.

Οι τυχεροί θα επιστρέφουν στην LG το κινητό τους τηλέφωνο και θα παραλαμβάνουν ένα ολοκαίνουργιο LG G2 για 30 ημέρες. Αφού δοκιμάσουν το G2 στο διάστημα των 30 ημέρων θα ερωτηθούν αν θέλουν κρατήσουν τη νέα συσκευή ή αν θέλουν να τους επιστραφεί το παλιό τους smartphone. Σε κάθε περίπτωση χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση από μέρους τους.

Κερασάκι στο πρωτοποριακό του προγράμματος είναι η υποστήριξη από την υπηρεσία LG G2 assistance, όπου εξειδικευμένη ομάδα θα απαντά σε τυχόν απορίες των τυχερών σχετικά με τη χρήση του LG G2 και την ομαλή μεταφορά των δεδομένων τους από άλλη συσκευή.

Θα ομολογήσουμε ότι είναι από τους πλέον πρωτότυπους τρόπους προώθησης ενός προϊόντος στην αγορά και ως πρωτοβουλία από την Ελληνική αντιπροσωπεία μας άρεσε.

Αφήστε μια απάντηση