Η LG ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Optimus L9 II στην Ελληνική αγορά

Mobile

LG L9II front_photo 1

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG Optimus L9 ΙΙ στην ελληνική αγορά. Η νέα έκδοση του smartphone της LG έχει σχεδιαστεί με στόχο να κάνει ακόμη πιο εύκολη και αποδοτική την καθημερινή χρήση της συσκευής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και ταιριάζοντας σε κάθε περίσταση.

Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία IPSHD, τη μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 4,7 ιντσών και το πολύ λεπτό πλαίσιο του LG Optimus L9 ΙΙ, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει ολόκληρα webpages ή emails χωρίς να πρέπει να τα μετακινεί ή να τα μεγεθύνει διαρκώς προκειμένου να χωρέσουν στην οθόνη για να μπορέσει να τα διαβάσει. Επιπλέον η λειτουργία QSlide 2.0 επιτρέπει το άνοιγμα και την ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο ή περισσότερων εφαρμογών. Έτσι ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μια σελίδα στο διαδίκτυο τη στιγμή που παρακολουθεί ένα βίντεο, ή να τσεκάρει το ημερολόγιό του ενώ στέλνει ένα SMS.

Η κάμερα με αισθητήρα 8MP και η μοναδική λειτουργία TimeCatchShot επιτρέπουν τη λήψη πεντακάθαρων φωτογραφιών τη στιγμή που ο χρήστης επιθυμεί, καθώς η κάμερα κάνει αυτόματα διαδοχικές λήψεις πριν ο χρήστης πατήσει το κλείστρο. Με αυτό τον τρόπο του δίνεται η δυνατότητα να διαλέξει αυτήν που πραγματικά θέλει και στη συνέχεια να διαγράψει τις υπόλοιπες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της κάμερας από απόσταση με μια λέξη της επιλογής του χρήστη, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με αυξημένο επίπεδο θορύβου.

Επιπλέον, το QTranslator 2.0 αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τα ταξίδια, καθώς ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει στη γλώσσα του και να ζητήσει από το LG Optimus L9 ΙΙ να ‘μιλήσει’ στην ξένη γλώσσα, μεταφράζοντας αυτόματα οποιαδήποτε λέξη και φράση, ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ με την τεχνολογία QRemote, οι χρήστες μπορούν χρησιμοποιούν τη συσκευή τους για να ελέγχουν τις οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές χωρίς τη χρήση πολλών διαφορετικών τηλεχειριστηρίων.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλε η LG Electronics Hellas, το νέο LG Optimus L9 ΙΙ διατίθεται στην ελληνική αγορά, στην τιμή των 249 ευρώ.

LG L9II front_photo 2 LG L9II front_photo 1 L9 II Single White_photo 2 L9 II Single White_photo 1

Αφήστε μια απάντηση